Telefonda Gizli Resimler Nasıl Kurtarılır?

Telefonda Gizli Resimler Nasıl Kurtarılır? Dijital fotoğraflar hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. Maalesef kurtarmaya çalıştığınız fotoğraflar birçok nedenden dolayı silinebilir.

Android telefonda silinen dosyaları kurtarmak için birkaç farklı yöntem kullanabilirsiniz. Bulut depolama kullanıyorsanız, onu veya cihazın kurtarma sistemine bağlı olan işlevi seçebilirsiniz. Çeşitli teknikleri kullanarak fotoğraflarınızı nasıl kurtaracağınıza dair talimatlar:

Android telefonunuzla ilgili bir sorununuz varsa ve dosyalarınızı kaybettiyseniz 7-Data Recovery uygulaması imdadınıza yetişiyor. Silinen dosyalarınızı kurtarmak için yazımıza başvurabilirsiniz.

Telefondan Silinen Fotoğraflar Nasıl Kurtarılır?a

7-Data Recovery uygulaması telefonunuzdan sms, kişi, resim, video, uygulama gibi silinen dosyaları kurtarabilen başarılı bir dosya kurtarma aracıdır. Silinen dosyalarınızı birkaç basit adımla kolayca kurtarabilirsiniz. Öncelikle aşağıdaki linklerden uygulamayı indirip yüklemeniz gerekiyor.

Basit arayüzü ile dosya kurtarma sandığınızdan daha kolay olacaktır. Kurulumu yaptıysanız, uygulamayı başlatmadan önce telefonunuzda hata ayıklama modunu etkinleştirmelisiniz.

Ana ekrandaki seçeneklere baktığımızda programın bilgisayarda dosya kurtarma için de kullanılabileceğini görüyoruz. Telefon için kullanacağımız için Recover Android seçeneğine tıklıyoruz. USB hata ayıklama modunu etkinleştirdikten sonra telefonunuzu bilgisayara bağladıysanız, cihazınız hemen tanınır. Bir sonraki seçenekle devam ediyoruz. Gördüğünüz gibi telefonunuzun bulunduğu sürücü tespit edildi. Bu controller’ı seçiyoruz ve Next butonuna basıyoruz.

Telefonunuzda detaylı bir tarama yapıldıktan sonra klasörleriniz ekranda belirecektir. Bu klasörler arasında kurtarmak istediklerinizin yanındaki kutucuğu işaretleyerek Kaydet butonu ile ilerleyebilirsiniz.

Kaydet düğmesine tıkladıktan sonra, kurtarılan dosyaların nereye kaydedileceğini seçmeniz gerekir. Seçimi yaptıktan sonra OK butonuna basıyoruz ve recovery işlemini başlatıyoruz. Ayrıca size küçük bir tavsiyede bulunalım. Dosyalarınızı kaybettiyseniz, telefon hafızasındaki veya hafıza kartındaki dosyaları kopyalamadan veya biçimlendirmeden bu işlemleri gerçekleştirin. Bu sayede dosyalarınızın bozulmamış versiyonuna ulaşma oranınız daha yüksek olacaktır.

İphone’da Silinen Fotoğrafları Kurtarma

iPhone cihazınızda yanlışlıkla silinen veya kaybolan dosyaları kolayca kurtarmak için tasarlanmış Leawo iPhone Data Recovery uygulaması sayesinde iOS cihazlarınızda silinen dosyalarınızı, resimlerinizi, videolarınızı ve daha birçok şeyi geri yükleyebilirsiniz. Bilgisayarınıza indirip kullanabileceğiniz Leawo iPhone Data Recovery programı, silinen dosyalarınızı ücretsiz olarak yükleme ve kurtarma imkanı sunar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.