Eski Araba Lastiği ile Yapılacak Dekorasyon Önerileri

Dekorasyon moda trendi arasında günümüzde en sık görülen geri dönüşüm projeleri oluyor. Hem maliyeti oldukça düşük hem de son derece hoş görsellerin yakalanabildiği ve bu dönüşümler çevre içinde faydalı bir uygulamaya dönüşüyor. Eski araba lastikleri doğada kolay kolay kaybolmama özelliği ile bilinirken bu lastikleri değerlendirerek dekorasyonunuza anlam ve farklılık katabilirsiniz. Peki, eski araba lastikleri ile ne gibi dekoratif güzellikler yaratılabilir?

araba lastiği
araba lastiği

Yer Minderi ya da Puf

Hem evde hem de dış mekânda rahatlıkla kullanabileceğiniz yer minderi ya da puf dönüşümü için eski araba lastiğini kullanabilirsiniz. İster dış tarafını boyayıp cilalayın, isterde bir kumaş ya da kalın bir sicim ile sarın. İç kısma ise sünger ve kumaş yardımı ile tam boyutta bir oturma alanı yaratarak değerlendirebilirsiniz.

Orta Sehpa

Orta sehpa işleminde lastiği ham olarak kullanarak üzerine cam koyabilirsiniz. Bunun yanıs ıra etrafını boyayabilir ya da hasır ip ile etrafını ve orta kısmı tamamlayarak yeni ve şık bir sehpa yaratabilirsiniz.

araba lastiği ile dekoratif ürünler
araba lastiği ile dekoratif ürünler

Ayna

Her daim araba lastikleri fikri oluyor. Fakat bisiklet lastiği de dekorasyonda şık bir ayrıntıdır. İç kısmına uygun ölçüde kesilecek olan ayna ile şık bir duvar aksesuarı yaratmanız mümkün.  Lastiği boyayabilir, altın ya da gold ip ile sarabilirsiniz. Etrafına tasarımınıza uygun olan çiçek ya da çeşitli aksesuarları da yapıştırabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.